اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

لاوروف: ۷۵ سال قبل وعده ایجاد کشور فلسطین داده شد

لاوروف: ۷۵ سال قبل وعده ایجاد کشور فلسطین داده شد وزیر خارجه روسیه ضمن انتقاد از مواضع انحصارگرایانه آمریکا، توقف فوری درگیری‌ها بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان و احیای مذاکرات برای تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جریان سخنرانی در پایتخت بلاروس درباره وضعیت جاری در منطقه غرب آسیا، مواضع آمریکا و حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان صحبت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری دولتی «تاس» روسیه، وی اعلام کرد که روسی خواستار توقف فوری درگیری‌ها بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان و مذاکرات برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است.

 

لاوروف که در «کنفرانس امنیت اوراسیا» در مینسک صحبت می‌کرد، تصریح کرد: «روسیه اقدامات تروریستی را محکوم می‌کند و (همچنین) همه دیگر اقداماتی را که قوانین بین‌المللی انسان دوستانه را نقض می‌کند و به جمعیت غیرنظامی آسیب می‌زند».

 

به گفته این مقام ارشد روسیه، این کشور «خواستار توقف فوری درگیری‌ها و احیای مذاکرات درباره ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است؛ موضوعی که ۷۵ سال قبل به فلسطینیان وعده داده شد».

 

به نظر او، تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد انحصار در روند حل و فصل (منازعه) خاورمیانه (بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان) به وضعیت فاجعه بار کنونی منجر شده است.

 

وزیر خارجه روسیه طی سخنرانی در پایتخت بلاروس درباره مواضع و اقدامات کشورهای غربی در قبال منطقه اوراسیا هم هشدار داد.

 

لاوروف گفت: «با توجه به خط مخرب غرب برای تضعیف توسعه پایدار اوراسیا، عدم آمادگی آن برای رقابت منصفانه و کار مشترک، وظیفه شکل‌گیری یک معماری جدید قاره‌ای با امنیت برابر و غیرقابل تقسیم بیش از هر زمان دیگری ضروری است».

 

وزیر خارجه روسیه با تمجید از نقش الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس در برگزاری کنفرانس امنیت اوراسیا گفت که یکی از اهداف اصلی، پیوند دادن اوراسیا به فضایی یکپارچه برای رویارویی با چالش‌های مشترک به نام صلح و رفاه همه مردم آن است.

 

اظهارات دیپلمات ارشد مسکو درباره وضعیت جاری در منطقه غرب آسیا در شرایطی انجام شد که پیش از این رئیس‌جمهور روسیه گفته بود که جنگ بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان نمایانگر شکست سیاست ایالات متحده آمریکا در غرب آسیا است.

 

ولادیمیر پوتین در دیدار با «محمد السودانی»نخست‌وزیر عراق در کرملین گفته بود: «متأسفانه شاهد وخامت شدید اوضاع در خاورمیانه هستیم. فکر می‌کنم بسیاری با من موافقند که این نمونه روشنی از شکست سیاست ایالات متحده در خاورمیانه است که سعی در انحصاری کردن یک توافق داشت اما متأسفانه نگرانی در زمینه یافتن یک توافق مورد پذیرش دو طرف نداشته است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار